Noderīgi

Zīda spilvendrānas

Kādēļ zīds matiem?

Daudzi skaistuma kopšanas eksperti apraksta zīda ietekmi uz matiem kā veselīga un skaistumu atjaunojoša miega noslēpumu, kas palīdz neizgulēt matu sakārtojumu, aizsargā no matu galu šķelšanās un palīdz saglabāt veselīgus matus. Zīds, atšķirībā no kokvilnas, ļauj Jūsu matiem un ādai vienmērīgi slīdēt pa spilvendrānu, kā arī pat vismazākajā mērā neuzsūc Jūsu matu dabisko mitrumu.

Kas ir zīda proteīns matiem?

Zīds, kā dabiska šķiedra, satur daudz vērtīgu olbaltumvielu, kas veicina matu atjaunošanos. Šīs olbaltumvielas, savukārt, satur vairākas aminoskābes, kas veido keratīnu. Keratīns, iekļūstot matos, veido aizsargbarjeru pret lūšanu, palielina matu elastību un izlīdzina matu šķipsnas.

Vai zīda spilvendrāna var palīdzēt manam matu tipam?

Labā ziņa par zīda spilvendrānām: to veselīgā iedarbība attiecas uz visiem matu tipiem. Neatkarīgi no tā, vai Jūsu mati ir cirtaini, īsi, gari, plāni vai biezi. Zīds palīdz uzlabot matu struktūru un padara to ieveidošanu no rītiem daudz vieglāku! Līdz ar to Jums atliek vairāk laika veselīgam miegam. Ja Jūsu mati ir cirtaini, zīda iespaids uz šādiem matiem ir pārsteidzošs, tas var palīdzēt uzlabot Jūsu cirtu izskatu. Jūsu mati viegli slīdēs pa smalko, gludo zīda spilvendrānas virsmu, nesaķeroties un saglabājot Jūsu cirtas kuplas nevis saspiestas, nevelkot tās uz leju. Tiem, kuru mati nav cirtaini, bet ir īpaši biezi vai blāvi, tas ir vērtīgs ieguldījums, jo zīds palīdz novērst matu sapinkošanos un matu izkrišanu. Savukārt, ja Jūsu mati ir dabīgi taisni, zīda spilvendrāna palīdzēs saglabāt to taisno struktūru. Zīda spilvendrāna, dabīgā veidā saglabā matu sakārtojumu, jo zīds novērš matu berzi saskarē ar spilvendrānu, kad Jūs guļat.

Kādēļ matiem ir ieteicama zīda spilvendrāna?

Jūsu matu kopšanas un saglabāšanas nolūkā, gulēšana uz skaistas zīda spilvendrānas, ir patiesi vērtīga. Parasti spilvendrānas ir izgatavotas no tādiem materiāliem kā kokvilna, kam ir raksturīga berze, kā rezultātā mati var lūzt. Zīda dabiskās īpašības, no kurām vislabāk zināmā ir īpaši gludā virsma, palīdz mazināt berzi, novērš matu galu šķelšanos un sapinkošanos.

Zīda molekulārā struktūra pati par sevi palīdz saglabāt mitrumu Jūsu matos, padarot tos maigus un gludus. Tieši šī struktūra padara zīdu par tik pārsteidzošu produktu, kas Jūsu matiem piešķir dzīvīgumu, savukārt Jūsu guļamistabai zīds piešķir greznību. Visbeidzot, zīds darbojas arī kā dabīgā dzesēšanas barjera, kas pasargā no svīšanas, neļaujot matiem zaudēt to dabīgo mitrumu, kas nozīmē arī retāku matu mazgāšanu!

Zīda spilvendrāna var pilnībā mainīt Jūsu matu struktūru. Pateicoties savām dabiskajām īpašībām, zīds novērš matu lūšanu un matu galu šķelšanos, kā arī samazina termoapstrādes laiku, veicot matu taisnošanu. Zīds izlīdzina matus Jūsu vietā (tos nesabojājot!) Zīda spilvendrāna ir pārsteidzošs produkts, kas var ietaupīt jūsu patērēto laiku matu veidošanai un kopšanai, samazinot matu mazgāšanas biežumu. Zīds pasargā jūsu matu dabisko eļļas kārtiņu un sniedz zīdainu gludumu atkal un atkal.

Lai iegādātos savu pirmo perfekto zīda spilvendrānu, izmēģiniet mūsu piedāvātās zīda spilvendrānas un izbaudiet tās priekšrocības saviem matiem paši!

Pirkt ZĪDA SPILVENDRĀNU >>

Pievienot komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta Obligātie lauki ir atzīmēti *