Spilvenu nams iesaka

Spilvens, kuru var izmērīt!

Pillowise spilveni

Pillowise piedāvā unikālu jaunu individuālu pieeju miega komfortam. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo atpūtu un Jūsu muskuļi būtu visatslābinātākajā pozīcijā, ir svarīgi, lai Jūs gulētu uz spilvena, kas ir pielāgots Jūsu parametriem. Sadarbībā ar fizioterapeitiem ir izstrādāts spilvenu komplekts Pillowise. Vienkārša, taču efektīva mērīšanas metode ļaus atrast Jūsu perfekto spilvenu.

Ir svarīgi, lai spilvens nebūtu pārāk augsts vai pārāk zems. Atbilstošs spilvens ir tāds, kam ir pareizais augstums un forma, kas pielāgojas Jūsu kakla kontūrām, ir ērts, mīksts un sniedz lielisku atbalstu. Lai noteiktu sava perfektā spilvena atbilstību, Jums jānosaka savi mēri. Atbilstošo mērījumu tabula ir atrodama Pillowise mājas lapā https://www.pillowise-usa.com/what-s-your-size
To iespējams veikt arī uz vietas oficiālajā spilvenu tirdzniecības vietā.

Pillowise spilveni ir perfekti izstrādāti, izmantojot labākos materiālus, un tie ir izgatavoti ar lielu rūpību rūpnīcā Nīderlandē. Pillowise spilveniem ir 5 gadu garantija, kas nodrošina labāko nakts miegu ilgstošā laika periodā.

• Pildījums: 100% augstākās kvalitātes Dutch atmiņas putas;
• Spilvendrāna: Mitrumu regulējoša 100% Tencel;
• Noņemama spilvendrāna, kuru var mazgāt veļasmašīnā līdz 70 ° F temperatūrā;
• OEKO-TEX sertifikāts, kas tiek piešķirts tikai NON TOXIC materiāliem.

Spilvenus aicinām iegādāties klātienē A. Čaka ielā 58, veikalā Spilvenu nams. Lai pirkums būtu pārdomāts un jēgpilns, iesakām atvēlēt 20-30 minūtes brīva laika, lai nesteidzīgā gaisotnē saņemtu sev nepieciešamos ieteikumus, un atrastu sev piemērotāko spilvenu.

Pievienot komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta Obligātie lauki ir atzīmēti *