Iedvesmai

KOSHI zvani Spilvenu namā

Koshi zvani

Koshi vēja zvans ir autentisks mūzikas instruments, oriģināls augstas kvalitātes roku darbs. Izgatavots darbnīcā Pireneju kalnu pakājē. Katrs vēja zvans ir rūpīgas meistarības rezultāts.

Pie skaņas rezonanses caurules metāla pamatnes ar sudrabu ir piemetinātas astoņas stīgas. Saskanīgie toņi rada dzidru melodiju, kas ir bagātināta ar virstoņiem. Īsāko stīgu virstoņi pakāpeniski dominē un kļūst par skanējuma pamattoņiem, tādējādi veidojot apļveida toņu diapazonu. Viegli kustinot vēja zvanu un pieturot to aiz auklas: kristāldzidrā, nomierinošā skaņa ieskaus klusā brīnumā. Nekustinot, tas spēlēsies ar vēju un aizraus ar negaidītu melodiju.

…Stāsts, kas sekoja SHANTI vēja zvaniem…

Koši vēja zvanu autors Kabirs ir pasaulslaveno Shanti ® chimes SHANTI vēja zvanu izgudrotājs, pēc 20 gadu darba šajā jomā, būdams aizrautīgs mūzikas skaņu mīļotājs, kā arī meklēdams jaunas iespējas, kā uzlabot savu iepriekš radīto vēja zvanu, viņš radīja Košī, kas jau ir iemantojis daudzu skaņu mīļotāju sirdis visā pasaulē.

Ārējais cilindrs ir no bambusa, materiāla, kas jau kopš aizvēsturiskiem laikiem ir pazīstams ar tā akustisko kvalitāti. Tas ir izgatavots no bambusa finiera un apstrādāts ar dabīgo eļļu. Bambusa finieris ir daudz izturīgāks par dabīgo bambusu. Īsta “rezonanses caurule” ar augstu akustisko kvalitāti ir izgatavota no plāniem bambusa slāņiem, kas apvienojumā ar jaunāko tūninga tehnoloģiju padara skanējumu vēl dziļāku, ar bagātāku skaņu harmoniju.

Košī vēja zvans, pirmkārt, ir mūzikas instruments, bet pārdomātais un elegantais dizains padara to par dekoru, kas labi iekļaujas interjerā. Košī ir pieejams ar 4 dažādām melodijām, Terra, Aqua, Aria and Ignis. To nosaukums ir radīts, iedvesmojoties no 4 pamatelementiem zeme, ūdens, gaiss un uguns. Katrai no tām ir savs īpašais maģiskais tembrs, kas skan harmonijā ar visām pārējām melodijām.

Pirkt KOSHI vēja zvanus >>

#koshi #koshizvani

Pievienot komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta Obligātie lauki ir atzīmēti *