Spilvenu nams iesaka

Kā izvēlēties spilvenu: gulēšanas pozas

Spilvens Tempur Ombracio

Ja esat dillemas priekšā, un īsti nav skaidrs kā plašajā preču sortimentā izvēlēties SAVU spilvenu, tad sniegsim dažus ieteikumus. Šoreiz par pozām.
Vispirms: kā Jūs guļat, kādi ir Jūsu gulēšanas ieradumi? Uz vēdera, sāniem vai muguras?

Ja Jūs labprātāk guļat, izvēlieties sev mīkstu un zemu spilvenu. Šāda spilvena izvēle ļaus Jums vieglāk pagriezt galvu no vieniem sāniem uz otriem, neradot kakla daļai augstu pagriešanas leņķi. Spilvenu nams piedāvājums cilvēkiem, kuri guļ uz vēdera:
1. TEMPUR® Ombracio;
2. Kauffmann De Luxe 100, Kauffmann De Luxe 60.
3. nepieciešams pēc iespējas zemāku spilvenu.

Ja vislabākā atpūta ir guļot uz sāniem, tad ieteicamā izvēle būtu vidēji augsts, augsts, noturošs spilvens (vai ļoti stingrs, tas pēc individuālajām vēlmēm un sajūtām), jo šāds spilvens nodrošinās Jūsu mugurkaula un kakla daļas taisnās līnijas turpinājumu.
Spilvenu nams ieteikums:
1. Brinkhaus Glamour Extra Firm (vīriešiem ar platiem pleciem);
2. Brinkhaus Down Surround Firm (vīriešu izvēle nr 1);
3. Brinkhaus Luxury Twin (vidēji mīksts);
4. TEMPUR® Traditional Firm;
5. Ergonomiskas formas spilveni ir ieteicami, ja ir kakla/sprandas problēmas. Pirms to iegādes, noteikti nepieciešams konsultēties ar speciālistu par piemērotāko augstumu;
u.c.

Gadījumā, ja Jūs komfortabli jūtaties guļot uz muguras, tad ieteicamā izvēle būtu vidēji augsts  spilvens, lai tiktu balstīts Jūsu pagalvis.
1. Brinkhaus Down Surround Medium;
2. Brinkhaus Luxury Twin;
3. Kauffmann Edition 3C Medium, TEMPUR® Traditional Soft, TEMPUR® Traditional Medium;
u.c..

Pēc teorijas un speciālistu ieteikumiem, svarīgi, lai Jūsu kakla daļa turpinātu mugurkaula taisno līniju, bet  bieži vien teorija neļauj justies ērti, komfortabli un pilnvērtīgi baudīt atpūtu. Tādēļ Spilvenu nams galvenais ieteikums būtu iepazīties ar teoriju, un praksē ieklausīties savās sajūtās izvēloties SAVU spilvenu.

Turpinājums sekos.
Uz tikšanos Spilvenu namā!

Pievienot komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta Obligātie lauki ir atzīmēti *